Over Adéquat Rookgaskanaal

Adequat levert niet alleen rookkanalen, maar ook de houtkachels, houtgestookte CV-kachels en kookkachels waarvoor de rookkanalen onder andere bestemd zijn.
Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment tuinhout. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven en overheden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende producten. Uitgebreide informatie vindt u op de desbetreffende websites door op de linkjes te klikken. U kunt ons natuurlijk ook bellen of een email sturen.

Adequat Stoken en Koken op Hout

Wij leveren bijzondere houtkachels uit België en Frankrijk met een speciaal luchttoevoersysteem, de TURBO, dat voor een intensieve en volledige verbranding zorgt. Dat maakt dat het rendement van deze kachels zeer hoog is. Bijkomend voordeel is dat condensatie en pek- en teervorming geminimaliseerd wordt. Deze kachels zijn echte gebruikskachels, gemaakt om uw huis of bedrijfsruimtes zo goed mogelijk te verwarmen. Er is een grote keuze aan modellen, met een vermogen van 4 tot 150 kW. Interessant voor bedrijven met afvalhout: de industriële kachels kunnen grote stukken hout verwerken, tot zelfs complete pallets!
www.stokenenkokenophout.nl

Adequat CV op Hout

Uw huis of bedrijfsruimte verwarmen op hout? Dat kan met de houtgestookte CV-ketels van Morvan. U heeft de keuze uit verschillende modellen met een vermogen variërend van 14 to 150 KW. Stoken op pellets is bij veel modellen mogelijk, evenals het (tijdelijk) overschakelen op een andere brandstof, zoals stookolie of gas. Het assortiment omvat zowel stalen als gietijzeren ketels.
www.cvophout.nl

Adequat

Adequat Natuurlijk Kastanjehout

Prachtige natuurlijke hekwerken van onbehandeld, duurzaam kastanjehout uit Frankrijk. Het assortiment tuinhout omvat daarnaast ook verschillende soorten poorten, palen, schermen en accessoires die voor vele verschillende toepassingen in de tuin of natuurgebieden gebruikt kunnen worden. Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven en overheden.
www.adequat.eu